Soulfood & Outdoor experiences

Mikä metsäkylpy on?

Metsäkylvyn aikana koet voimakkaan läsnäolon hetkessä, ja nautit Hangon luonnosta kehosi kaikilla aisteilla. Ohjattu metsäkylpy auttaa sinua rentoutumaan ja olemaan läsnä hetkessä. Rauhallinen kävely metsässä tai rannalla yhdistyy tietoiseen läsnäoloon ja tietoisuuteen luonnon merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. Ohjattu metsäkylpy antaa työkaluja omaan rentoutumiseen luonnossa.

Yhä useammat tutkimukset vahvistavat omat kokemuksemme; luonnossa vietetty aika rauhoittaa ja elvyttää stressiä. Tarvitsemme hetkiä pehmeillä metsäpoluilla, rannalla samoilemista ja horisontin äärellä haaveilemista.

Tiesitkö, että kourallisessa maata on enemmän eläviä eliöitä kuin maapallolla on ihmisiä? Olemme kaikki osa isompaa kokonaisuutta. Tähän verkostoon kuuluvat päivänkakkarat, merenrannat, männyt ja siilit. Olemme kaikki osa luontoa, ja luonnossa voimme hyvin.

Lue lisää metsäkylvystä Svenska Ylen artikkelista metsäkylpy Outdoor Happinessin kanssa!

Svenska Ylen toimittaja Lone Widestam kokeilee metsäkylpyä!

Kenelle metsäkylpy sopii?

Ohjattu metsäkylpy on täydellinen tapa hyvinvoinnin ja terveyden parantamiseen luonnon terveysvaikutuksia hyödyntäen. Metsäkylpy sopii kaikille, iästä riippumatta. Erityisen hyvin metsäkylpy sopii koululuokille ja ryhmille, sekä yritysten työpajojen ja seminaarien yhteyteen.

Metsäkylpyä varten et tarvitse erityisiä varusteita, ja uimapuvun voit jättää kotiin (!). Pukeudu lämpimästi sään mukaisesti. Metsäkylvyn aikana kävelemme rauhallisesti lyhyitä matkoja, ja olemme paljon paikallamme aistien ympärillämme olevaa luontoa.

Koska ja missä voin osallistua metsäkylpyyn?

Outdoor Happiness tarjoaa ohjattuja metsäkylpyjä ensi sijaisesti Hangossa, mutta tilauksesta myös muilla paikkakunnilla.

Aika: Ohjattuja metsäkylpyjä järjestetään ympäri vuoden, päivämäärät löytyvät sivulta AJANKOHTAISTA sekä tapahtumana FB-sivulla.
Hinta: Ohjattu metsäkylpy on tunnin mittainen ja maksaa 25€/ hlö.
Ryhmät: Ohjattuja metsäkylpyjä järjestetään tilauksesta ja räätälöidusti ympäri vuoden. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Luennot luonnon terveysvaikutuksista

Metsäkylpy on myös yhdistettävissä inspiraatioluentoon luonnon merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille. Moderni tutkimustieto vahvistaa meidän omaa kokemustamme luonnossa vietetyn ajan hyvinvointivaikutuksista. Jo 15 minuuttia riittää alentamaan verenpainetta, leposykettä sekä stressin tunnetta sekä vahvistamaan hyvinvointiamme! Miten sinä voit vahvistaa omaa hyvinvointiasi viettämällä aikaa luonnossa? Mitä tutkimukset kertovat meille? Varaa luento ryhmällesi, sisältö ja luonnon pituus ovat muokattavissa.