Soulfood &
Outdoor experiences
slider_05
slider_02
slider_04
slider_01

Outdoor Happiness

Outdoor Happiness haluaa inspiroida vahvan luontoyhteyden voimistamiseen. Me ihmiset voimme hyvin luonnossa; hyvä elämä hengittää sopusoinnussa luonnon ja vuodenaikojen kanssa. Ympärivuotinen ulkoilmaelämä vähentää tutkitusti stressiä ja lisää hyvinvointia.

Hanko sijaitsee Suomen mantereen eteläisimmässä kärjessä, avoimen meren syleilyssä. Täältä löydät Outdoor Happinessin, onnellisena huikeassa merenläheisessä luonnossa. Nautimme merimelonnasta, maastopyöräilypoluista, ruokailusta ulkotulilla sekä luontotietämyksen kasvattamisesta mutta myös lukuisista rauhaa huokuvista hetkistä loputtoman horisontin äärellä ja paljasjalkakävelyistä rannoilla.

Tervetuloa meille luontoon!

Merimelonta Hangossa

Outdoor Happiness on paikallinen melontaosaajasi Hangossa. Paikallisoppaasi antaa sinulle parhaat neuvot ja vinkit omatoimiseen melontaan sekä tarjoaa opastettuja melontaretkiä kaiken tasoisille melojille. Tarjolla on myös eritasoisia melontakursseja. Vuokraa merikajakki, yksikkö tai kaksikko, ja nauti meloen Hangon upeasta meriluonnosta ja ulkosaaristosta. Melontakausi Hangossa jatkuu pääsääntöisesti toukokuusta syyskuun loppuun, sääolosuhteista riippuen.

Metsäkylpy

Puuttuuko elämästäsi aikaa rantakävelyille, meren tuoksuttelemiselle tai omalle hetkelle metsän lempeässä vehreydessä. Yhteiskuntamme elää kroonisessa luonnon puutetilassa. Me ihmiset voimme hyvin luonnossa; hyvä elämä hengittää sopusoinnussa luonnon ja vuodenaikojen kanssa, siksi meidän tulisikin elvyttää yhteytemme luontoon.

Luonto on voimanlähde; luonnossa vietetyn ajan lisääminen kohentaa omaa hyvinvointiasi. Ohjattu metsäkylpy auttaa sinua löytämään oman syvällisemmän yhteyden luontoon; katsoman, kuuntelemaan ja tuntemaan tuulen henkäyksen poskellasi. <3

Blogi