Soulfood & Outdoor experiences

Melonta

Outdoor Happiness on paikallinen melonta-asiantuntijasi Hangossa. Paikallisoppaasi antaa sinulle parhaat neuvot ja vinkit omatoimiseen melontaan sekä tarjoaa opastettuja melontaretkiä kaiken tasoisille melojille. Tarjolla on myös eritasoisia melontakursseja. Vuokraa merikajakki, yksikkö tai kaksikko, ja nauti meloen Hangon upeasta meriluonnosta ja ulkosaaristosta. Melontakausi Hangossa jatkuu pääsääntöisesti toukokuusta syyskuun loppuun, sääolosuhteista riippuen.

Kajakkivuokraus Hangossa

HINNAT 2023:

Yksikkö:  2 h: 40 €, 6 h: 50 €, 24 h: 60 €

Kaksikko 2 h: 50 €, 6 h: 60 €, 24 h: 70 €

Hinnat sisältävät kajakin, melan, aukkopeitteen ja kelluntaliivin. Kajakki toimitetaan sovitulle lähtöpaikalle kantakaupungin alueella.

Vuokraussäännöt: Suosittelemme aikaisempaa melontakokemusta. Tietämys melontatekniikasta, turvallisuudesta ja navigoinnista on vaatimus varsinkin, jos suunnittelet pidempää retkeä. Asiakas on vastuussa varusteiden mahdollisista vahingoista vuokrauksen aikana. Varusteet on palautettava siistissä kunnossa.

Huomaa, että Outdoor Happiness ei vakuuta sinua melonnan ajaksi. Outdoor Happiness pidättää oikeuden olla vuokraamatta varusteita potentiaalisesti vaarallisten sääolosuhteiden takia. Huomaa, että sovittu vuokraus voidaan perua huonon sääennusteen takia.

Opastetut melontaretket Hangossa

Koe fantastinen ulkosaariston luonto kajakista! Kesäkauden aikana Outdoor Happiness järjestää opastettuja melontaretkiä Hankoniemen ulkosaaristossa. Paikallisen oppaan johdolla melontaretki on unohtumaton elämys, joka soveltuu myös aloittelijoille.

Aika: Opastettuja melontaretkiä järjestetään toukokuusta syyskuun loppuun. Ajankohdat löytyvät sivulta AJANKOHTAISTA sekä tapahtumina FB-sivulla.
Hinta: Opastettu melonta (2h) 40 € / hlö, sisältää kajakin, aukkopeitteen, kelluntaliivin ja melan sekä pätevän melontaoppaan palvelut.

Yksityinen melontaopastus Hangossa

Haluatko varata opastetun yksityisen melontaretken Hangon vesillä? Räätälöidut opastetut melontaretket ovat varattavissa toukokuusta syyskuuhun. Yhdessä voimme totetuttaa juuri sinun ryhmälle sopivan melontaretken; retken pituus ja sisältö ovat muokattavissa juuri teille sopiviksi.

Aika: Opastetut yksityset melonnat ovat varattavissa toukokuusta syyskuuhun.

Hinta: Yksityinen opastettu melontaretki (2h) 75 €/ hlö, minimi 2 henkilöä. Hinta sisältää kajakin, aukkopeitteen, kelluntaliivin ja melan sekä paikallisoppaan opastuksen. Pyydä tarjous ryhmälle!

Melontakurssit Hangossa

Melonnan peruskurssi on täydellinen valinta, jos etsit itsellesi uutta harrastusta. Kurssin jälkeen (10h) hallitset merimelonnan perusteet ja ymmärrät merellä melottaessa huomioitavat riskitekijiät. Kurssilla keskitymme käytännön harjoituksiin; rennon perusasennon löytämiseen kajakissa, opettelemme eri melanvetoja ja ohjaustekniikoita. Lisäksi harjoittelemme kajakin kaatamista ja pelastautumista. Uimataito on vaatimus, minimi-ikä 15 vuotta. Peruskurssi seuraa Suomen Melonta- ja Soutuliiton peruskurssin sisältösuosituksia.

Aika: Vuoden 2023 kurssien päivämäärät julkaistaan sivulla AJANKOHTAISTA.
Hinta: 150 €/hlö, sisältää opetuksen, varusteet ja kurssitodistuksen.

Melontatekniikan kertauskurssi on täydellinen lyhytkurssi sinulle joka haluta kerrata perusteita tai hioa tekniikkasi. Miten saan kajakin kanttaamaan? Miksi kajakki haluaa mennä oikealle? Miten tehostan melanvetoani?

Aika: Vuoden 2023 kurssien päivämäärät julkaistaan sivulla AJANKOHTAISTA.
Hinta: 50 € / hlö, sisältää opetuksen sekä kajakin, aukkopeitteen, kelluntaliivin ja melan.

Pelastautumisharjoitukset. Haluatko kerrata ja harjoitella itsepelastautumista ja kaveripelastautumistekniikoita kauden alussa? Onnistuneen pelastautumisen avain on harjoitus, harjoitus ja harjoitus. Harjoittelemme ryhmässä pelastautumistekniikan niin sujuvaksi kuin mahdollista.

Aika: Vuoden 2023 kurssien päivämäärät julkaistaan sivulla AJANKOHTAISTA.
Pris: 50 €/ hlö, sisältää opetuksen sekä kajakin, aukkopeitteen, kelluntaliivin ja melan.