Metsäkylpy rentouttaa.

Vill du skogsbada i Hangö?

Känner du doften av mossa? Under ett skogsbad upplever du naturen med kroppens alla sinnen. Genom guidade övningar kopplar du bort från stress och upplever naturens välgörande effekter. En lugn promenad i skog eller längs strand kombineras med medveten närvaro och reflekterande tankar om naturens betydelse för oss människor. Det guidade skogsbadet ger dig även verktyg för att på egen hand aktivt hitta stunder av avkoppling i naturen.

Visste du att det i varje näve jord finns det flera levande varelser än det finns människor på vår jord? Vi är alla en del av ett större sammanhang. Till nätverket hör prästkragar, havsstränder, tallar och igelkottar. Vi hör alla till naturen, och i naturen mår vi bra. Det visar allt fler undersökningar och det känner vi även själva; vi slappnar av och blir lugna av att tillbringa tid i naturen. För att må bra behöver vi få vandra längs mjuka skogsstigar, samla snäckor på stranden och blicka ut över den oändliga horisonten.

Ett guidat skogsbad är perfekt sätt att hitta välmående och bättre hälsa med hjälp av naturens krafter. Vill du skogsbada i Hangö? Det passar väl för skolor eller grupper samt även för företag t.ex. i anslutning till workshoppar eller utbildningsdagar. Kan även kombineras med en inspirationsförläsning om naturens betydelse för människans välmående.