Soulfood & Outdoor experiences

Paddling

Outdoor Happiness är din lokala expert på paddling i Hangö. Din lokala guide ger dig de bästa tipsen för havspaddling på egen hand och erbjuder guidade paddlingsturer i den yttersta skärgården kring Hangö udd, även passliga för nybörjare. I utbudet finns även grundkurser och teknikkurser. Hyr en havskajak, singel eller tandemkajak, och njut av den underbara havsnaturen i Hangö. Havspaddlingssäsongen i Hangö sträcker sig i stort sett från maj till september, lite beroende på väder och vind.

Kajakuthyrning i Hangö

Pris 2023: Singelkajak 2 h: 40 euro, 6 h: 50 euro, 24 h: 60 euro Tandemkajak: 2 h: 50 euro, 6 h: 60 euro, 24 h: 70 euro Priserna inkluderar kajak, paddel, kapell och flytväst. Kajaken levereras till överenskommen startplats inom stamstaden i Hangö.

Hyresregler: För att hyra kajak på egen hand krävs att du har paddlat förut och har kunskap om paddlingsteknik, säkerhet och navigation. Kunden är ansvarig för eventuella skador som uppkommer på utrustningen under hyrestiden. Utrustningen skall returernas i snyggt skick.

Du är inte försäkrad av Outdoor Happiness. Outdoor Happiness förbehåller sig rätten att inte hyra ut utrustning på basen av potentiellt farliga väderförhållanden. Notera att en avbokning kan ske på grund av väderleksförhållanden.

Guidade havspaddlingar i Hangö

Upplev den fantastiska havsnaturen från havet! Under sommarsäsongen arrangerar Outdoor Happiness guidade paddlingsturer i Hangö. Vill du se den historiska badhusorten och trähusvillorna från havet eller kanske uppleva den sandstränderna på den norra sidan av Hangö udd? Turerna leds av en lokal guide som skapar en oförglömlig upplevelse till havs, passlig även för nybörjare.

Tid: Guidade paddlingar i grupp arrangeras från maj-september, aktuellt tidpunkter meddelas under sidan AKTUELLT samt på FB.
Pris: Guidad tur (2h) 40 euro per person, inkluderar kajak, kapell, flytväst och paddel.

Privata guidade turer i Hangö

Vill du boka en egen privat paddlingstur med guide? Njuta av den underbara havsnaturen i egen takt, och själv komponera innehållet. Skräddarsydda guidade paddlingsturer för grupper på minst 2 personer. Vi kan tillsammans skapa en oförglömlig tur för dig och dina vänner eller ordna en guidad paddlingstur med lunch på sandstranden för arbetsgänget.

Tid: Guidade privat paddlingar i grupp arrangeras från maj-september.
Pris: Privat guidad tur (2h) 75 euro per person inkluderar kajak, kapell, flytväst och paddel. Be om offert för grupp!

Paddlingskurser i Hangö

Grundkurs i paddling är är ett perfekt alternativ för dig som vill hitta en ny aktivitet. Efter kursen (10h) behärskar du basfärdigheterna i paddling samt förstår riskfaktorerna som kan påverka havspaddling. Kursen betonar praktiska övningar; positionen i kajaken, olika styrtag och vi övar även kantring och självräddning. Simkunnighet ett krav, minimiålder 15 år.Kursen följer Finlands Paddling och Roddförbunds rekommendationer för grundkurs.

Tid: Datum för kurser under år 2023 publiceras under sidan AKTUELLT.
Pris: 150 euro/person, inkluderar alla utrustning och kursintyg.

Kortkurs i paddlingsteknik inför säsongen är en kortkurs som är perfekt för dig som vill repetera och fräscha upp minnet eller vill få lite teknikcoaching. Hur gör jag för att kanta kajaken? Varför drar kajaken åt höger? Hur gör jag mitt paddeltag effektivare?

Tid: Datum för kurser under 2023 publiceras under sidan AKTUELLT.
Pris: 50 euro per person, inkluderar coaching samt kajak, kapell, flytväst och paddel.

Räddningsövningar. Vill du repetera självräddning- och kamraträddning inför paddlingssäsongen? Nyckeln till en lyckad räddning är övning, övning och övning. I grupp tränar vi på att finslipa självräddning-och kamraträddningen så finslipad som möjligt.

Tid: Datum för kurser under 2023 publiceras under sidan AKTUELLT.
Pris: 50 euro per person, inkluderar coaching samt kajak, kapell, flytväst och paddel.