Soulfood & Outdoor experiences

Naturögonblick att njuta av…

Jag vill dela med mig några fantastiska ögonblick jag upplevt på olika håll i Sverige och Norge under de senaste åren. Bilderna gör mig glad; det är speciella stunder i underbara miljöer. Jag plockar fram dem för att minnas några av alla de fina studer jag upplevde under min vildmarksguideutbildning vid Axxell. Definitivt en utbildning att rekommendera för dig som gillar utomhuslivet.

Vi har alldeles vansinnigt fin natur i Norden! Det finns absolut ingen orsak att flyga långa vägar efter äventyret, det ligger bakom knuten i din egen närmiljö. Bilderna är tagna i Sarek, Hemavan, Lyngen och Åre. Alldeles underbara ställen, året om. Det går att vandra i snö på midsommaren, sova i snöbivack i mars, åka skidor i april eller cykla downhill i september. Vilket äventyr skulle du vilja uppleva?

[space_20]